Perşembe, 06 Eylül 2018 21:15

Kaymakam Akgül'den Karakol Ziyareti

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Bilgi Mahallesindeki jandarma karakolunu ziyaret ederek Mehmetçiğe moral verdi.

Akgül’ün ilçe merkezine 25 kilometre uzaklıkta bulunan karakol ziyaretine Cumhuriyet Savcısı Mustafa Aşçı, Jandarma Binbaşı Aslan Alkan, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, Ezdinan Aşiret lideri Mehmet Salih Özbek ve Bilgi Mahalle Muhtarı İsa Urut eşlik etti. Akgül ve beraberindeki heyeti Bilgi Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Başçavuş Ramazan Erdoğan karşıladı.

ASKERE MORAL VERDİ

Karakol Komutanı Astsubay Başçavuş Erdoğan’dan karakol hakkında bilgi alan Akgül şeref defterini imzaladı. Karakolda incelemelerde bulunan Akgül, Mehmetçikle sohbet ederek moral verip ve yaptıkları kutsal görevden dolayı teşekkür etti.