Cumartesi, 28 Ekim 2017 21:29

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çatak’ta Çelenk Sunumu İle Başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül’ün Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile  başladı.

Törene, Çatak Kaymakamı Ve Belediye Başkan vekili Hacı Asım Akgül, İlçe Emniyet Amiri Emre Kayhan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yunus Gündüz, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden program protokolün kaymakamlık makamına gitmesi ile son buldu.