Çatak Belediyespor sporcuları, Yozgat’ta düzenlenen rafting şampiyonasında yıldızlar kategorisinde Türkiye birincisi olarak önemli bir başarıya imza attı. Şampiyonada üstün performans sergileyen sporcular, elde ettikleri dereceyle Çatak’ın gururu oldu.
Birincilik elde eden sporcular, Belediye Eş Başkanları Gülten Baran ve Reşat Eraslan’ı, belediye encümenleriyle birlikte makamlarında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette sporcular ve teknik ekip, şampiyona süreci hakkında bilgi verirken desteklerinden dolayı belediye yönetimine teşekkür etti.
Belediye Eş Başkanları Gülten Baran ve Reşat Eraslan ile belediye encümenleri ise elde edilen başarıdan dolayı sporcuları ve kulüp yönetimini tebrik ederek, gençlerin spor alanındaki başarılarının kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti. Sporun ve gençlerin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirten eş başkanlar, Çatak Belediyespor’un başarılarının artarak sürmesini temenni etti.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.



















