Cuma, 05 Temmuz 2024 06:43

Belediyespor Rafting Sporcularından Eş Başkanlara Teşekkür Ziyareti

Çatak Belediye Spor Rafting Takımı sporcuları ve kulüp başkanı,  Belediye Eş Başkanlarımıza teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çatak Belediyespor Kulüp Başkanı Erdoğan Babur ve rafting sporcuları, Eş Başkanlar Reşat Eraslan’ı ve Gülten Baran’ı makamlarında ziyaret etti.  Kulüp Başkanı Erdoğan Babur,  Belediyemize ait Çatak Rafting Eğitim Merkezi ve rafting çalışmaları hakkında kısa bir brifing verdi. Rafting sporcuları ise Eş başkanlarımıza,  vermiş oldukları maddi ve manevi imkânlardan dolayı teşekkür etti.

Eş Başkanlar Eraslan ve Baran yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek; “ Çatak Belediyespor Rafting Takımı olarak Çatak'ın adının duyulmasında büyük katkınız var. Sizler sadece ilçemizi, ilimizi değil tüm bölgemizi temsil ediyorsunuz. Bunun bilincinde olmanızı istiyorum. Sizlere rafting malzeme desteği vermeye devam edeceğiz ve yarışmalarda da her zaman destekçiniz olacağız.” diye konuştu.

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr