Çarşamba, 26 Haziran 2024 20:28

Eş Başkanlarımız Muhtarlar ile Toplantı Yaptı

Belediye Eş Başkanlarımız Reşat Eraslan ve Gülten Baran başkanlığında; Belediye Fen İşleri Müdürü Mustafa Kaplan, VASKİ Çatak İşletme Şefi Davud Çiftçi, Van Büyükşehir Belediyesi Çatak İtfaiye birim Şefi Recep Şipal, DEM Parti Çatak İlçe Başkanı Tayyip Balka ve Belediye Encümenlerinin katılımıyla Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi.

Eşbaşkanlar Eraslan ve Baran, Toplantıya katılım sağlayan Muhtarlara teşekkür ederek, muhtarlar toplantısının kendileri için çok kıymetli ve değerli olduğunu ifade ettiler.

“Biz Çatak Belediyesi olarak Van Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile halkımız için gerekli hizmetleri tüm imkânlarımızı kullanarak siz değerli muhtarlarımız ile birlikte yapacağız. Sürekli siz değerli muhtarlar ile bir araya gelip sizin sorun ve taleplerini dinleyeceğiz. Elimizden gelen hizmeti siz değerli muhtarlara ve vatandaşlarımıza sunacağız. Vatandaşlarımız sandığa giderek sizleri Muhtar bizleri de Belediye Başkanı seçtiler beklentilerini boşa çıkarmadan hep birlikte Çatak halkına hizmet edeceğiz. " İfadelerini kullandılar.

Konuşmaların ardından mahalle muhtarları tek tek söz alarak, mahallelerindeki sorun ve sıkıntılarını Eşbaşkanlarımıza aktardı.

Sorun ve taleplerini dinleyen Eşbaşkanlarımız ve ilgili müdür ve şefler, aktarılan sıkıntıları not aldı. Çözüm için gereğinin yapılacağını sözü verildi.

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr