Salı, 11 Haziran 2024 19:48

Kurban Bayramı Öncesi Mezarlıklar Temizleniyor

Çatak Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile merkez mezarlıkta bakım ve temizlik çalışmasına başladı.

Mezarlıklarda büyüyen yabani otların temizlenmesi için çalışmalara bayram öncesinde hız veren Çatak Belediyesi, mezarlıkları manevi duygulara yakışır hale getirebilmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çatak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlar tarafından yoğun olarak ziyaret edilen mezarlıkları hazır hale getirebilmek amacıyla temizlik ve bakım çalışmasını başlattı. Kurban Bayramı sebebiyle ilçenin en çok ziyaret edilen alanlarından olan mezarlıklar, Çatak Belediye Eş Başkanları Reşat Eraslan ve Gülten Baran’ın talimatları ile Belediye ekipleri tarafından bakıma alındı. Vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için mezarlıklarda büyüyen yabani otlar kesilerek, mezarlıklar daha temiz ve düzenli bir görünüme kavuştu.

Doğa Harikası güzel ilçemizde yaşayan vatandaşların hizmetlerin en iyisine layık olduğunu belirten Belediye Eş Başkanları Eraslan ve Baran,

“Çatak'ta yaşayan tüm vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layık. Kurban Bayramına sayılı günler kaldı. Vatandaşların güzel bir bayram geçirmeleri için Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelinde bakım ve temizlik çalışmasını başlattık. Ekiplerimiz ilk olarak yabani otlardan kaybolan mezarlıkların ortaya çıkarmak için ot biçme çalışmalarını yaparken, çevreye atılan çöpleri de topluyor. İnşallah Mezarlıkların temizlik ve bakım çalışmalarını bayram öncesi tamamlayacağız. Halkımıza söz verdiğimiz gibi insanların yaşamaktan zevk alacağı bir Çatak için çalışmalarımız aralıksız devam edecek." ifadelerini kullandılar.

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr