Salı, 07 May 2024 19:08

Çatak Belediyespor Futbol Takım Belediye Eş Başkanlarını Ziyaret Etti

Çatak Belediyespor Futbol Kulübü Antrenörü Erkan Eraslan futbolcu kadrosuyla Belediye Eş Başkanları Reşat Eraslan ve Gülten Baran’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Eş Başkanları Reşat Eraslan ve Gülten Baran“ siz değerli futbolcu gençlerimize bu ziyaretiniz nedeniyle teşekkür ediyoruz. Bizler yerel yönetim olarak takımımızın sonuna kadar yanındayız. Her türlü desteği veriyor ve vermeye devam edeceğiz. İlçemizin gerçekten profesyonel bir ligde takıma ihtiyacı var. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz.” İfadelerini kullandılar.

Ziyaret sonunda futbolcular Çatak Belediyespor formalarını Belediye Eş Başkanları Reşat Eraslan ve Gülten Baran’a hediye ettiler.

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr