Cuma, 10 May 2019 20:35

Çatak'ta Bahar Temizliği Yapıldı

Çatak Belediyesi ekipleri, hava sıcaklıkların yükselmesi ve karların erimesinin ardından ilçe merkezinde bulunan cadde ve sokaklarda bahar temizliği çalışması başlattı.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan,” Yoğun geçen kış mevsiminin ardından havaların ısınması ile yollarda caddelerde toz çamur birikintileri vatandaşlarımıza sağlık açısından zarar vereceğinden çalışma başlattık.  Belediye çalışanlarımızın temizleme çalışmalarını yerinde inceledim çalışmalarında kolaylıklar diledim Doğa Harikası Çatak ilçemiz yaşanabilir, temiz ve marka şehir olması için Belediye olarak çalışmalarımız aralıksız sürecek, tüm Çataklı hemşerilerimizin bize destek olmalarını rica ediyorum ” dedi.

Çatak Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bahçelievler Mahallesi, Adnan Menderes Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Aras Sokak, Atatürk Caddesi ve kaldırımlarda kış boyunca biriken, çamur, toz, taş ve çöpleri tazyikli su ile yıkayarak temizlerken iş makinaları ile kaba çöpler çöp toplama alanına götürülüyor.

İlçe merkezindeki caddelerin ve ara sokakların yıkanması vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandı.