Perşembe, 14 Şubat 2019 20:26

Polis Özel Harekât Binası İnşaatı Tamamlandı

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, Özel Harekât polisleri için yapılan ve inşaatı tamamlanan binada yaptığı incelemenin ardından binanın kısa sürede hizmete açılacağını söyledi.
Terörle mücadelede önemli bir görev üstlenen Polis Özel Harekât Şubesi personeli için Çatak’ta yeni bir bina inşa edildi. Daha önce Emniyet Amirliği içinde konuşlanan PÖH'ler kısa süre sonra ilçeye hâkim bir noktada inşa edilip yapımı tamamlanan binalarına taşınacak.
Yapımı tamamlanan bina inşaatında İlçe Emniyet Amiri Emre Kayhan ile gezerek incelemelerde bulunan ve inşaatı yapan firma yetkilisinden bilgi alan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Türkmen, Özel Harekât polislerine yakışır modern bir bina inşa ettiklerini söyledi. Kaymakam Türkmen, Özel Harekât Polislerimize hayırlı uğurlu olsun dedi.