Cuma, 07 Eylül 2018 21:22

Çatak’ta Vatandaşlar İçin Yeni Kamelyalar Kuruldu

Çatak Belediyesi tarafından ilçenin farklı bölgelerine vatandaşların dinlenmeleri için 11 adet kamelya kuruldu.

Geçtiğimiz ay 100 adet oturma bankının ilçedeki kurumların ve okulların bahçeleri ile parklara monte edilmesinin ardından, şimdi de 11 adet kamelya alınarak yine farklı alanlarda vatandaşların kullanımına sunuldu.

KURULDUKLARI  ALANLARI GÜZELLEŞTİRDİ

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yaklaşık 76 bin liraya alınan kamelyalar kuruldukları bölgenin çehresini de güzelleştirdi. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Başkan Yardımcısı Murat Okan ile birlikte kamelyalarda incelemelerde bulundu. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül, doğa harikası olan Çatak’ın her geçen gün farklı hizmetlerle daha da güzelleştiğini belirterek, “Hizmetlerimiz devam edecek. Banklar ve kamelyalar ilçemize güzel bir görüntü kazandırdı. Vatandaşlarımız artık dere kenarlarında oturup suyun sesini dinleyecek, keyifli zaman geçirebilecek” diye konuştu.