Cuma, 24 Ağustos 2018 21:28

Başkan Vekili Akgül’ün Selçuk Ailesine Taziye Ziyareti

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Jandarma Binbaşı Aslan Alkan, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan , ve kurum amirleri ile birlikte; Van Bölge Hastanesinde tedavi gördüğü sırada yakalandığı hastalığa yenik düşen merhume piroze Selçuk için kurulan taziye evine ziyarette bulundu.

Selçuklu Mahallesi'nde kurulan taziye evinde, Kaymakam Hacı Asım Akgül'ü Mahalle Muhtarı Ercan Selçuk merhumenin oğlu Tayyar Selçuk' yakınları ve mahalleli karşıladı.

Acılı aileyi, Jandarma Binbaşı Aslan Alkan, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, Belediye başkan yardımcısı Murat Okan, kurum amirleri ile birlikte ziyaret eden Akgül, Tayyar selçuk ve yakınları ile bir araya geldi. Vefat eden merhume piroze Selçuk’a Allah'tan rahmet, geride kalan ailesine baş sağlığı temennisinde bulundu.

Taziye ziyaretinin sonunda merhume piroze Selçuk için dualar edildi.