Çarşamba, 11 Nisan 2018 19:21

Polis Özel Harekat Binasında Sona Gelindi

Çatak Belediyesi tarafından Özel Harekat polisleri için yaptırılan binada sona gelindi. Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, inşaatta yaptığı incelemenin ardından binanın kısa sürede hizmete açılacağını söyledi.

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül'ün talimatıyla, terörle mücadelede önemli bir görev üstlenen Polis Özel Harekat Şubesi personeli için yeni bir bina inşa edildi. Daha önce emniyet amirliği içinde konuşlanan PÖH'ler kısa süre sonra Adnan Menderes Mahallesi'nde ve ilçeye hakim bir noktada inşa edilen binalarına taşınacak.

POLİSLERİMİZE YAKIŞACAK BİR BİNA OLACAK

Sona gelinen bina inşaatında Ak Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur ve Belediye Fen İşleri Müdürü Erdoğan Babur ile incelemelerde bulunan ve inşaatı yapan firma yetkilisinden bilgi alan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül, özel harekat polislerine yakışır modern bir bina inşa ettiklerini söyledi. Akgül, Polis Özel Harekat personelimizin kalacak yerleri olmadığı için İlçe Emniyet Amirliği binasında konuşlandırılmıştı.

Bu bina hem PÖH'lere hemde mevcut polislerimize yeterli olmuyordu. Bizde aldığımız bir kararla PÖH'ler için böyle  bir bina inşa ettirdik. Kısa zamanda bitirip hizmete açacağız dedi.