Cumartesi, 02 Eylül 2017 19:52

Bilgi Mahallesinden Akgül'e Bayram Ziyareti

Çatak Bilgi Mahallesi sakinleri Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül'ü evinde ziyaret ederek bayramını kutladı.

Kaymakamın evinde gerçekleştirilen ziyarette Bilgi Mahallesi Muhtarı İsa Urut ve mahalle sakinleri katıldı. Bilgi Mahallesi ile ilgili sohbet edildi.

Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Akgül;

"Hatırlanmak ziyaret edilmek güzel şey. Allah mahalle sakinlerimizden razı olsun. Rabbim kurbanlarını kabul etsin. Bayramları mübarek olsun." Dedi.

Kar Yağışlı

-7°C