×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Perşembe, 03 Ekim 2019 12:53

Başkan Şeylan Belediye Personeli İle İstişare Toplantısı Yaptı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, belediyede görev yapan tüm personel ile Belediye Toplantı Salonunda istişare toplantısı yaptı.

Başkan Şeylan yaptığı konuşmada “Belediye çalışanları olarak bir aileyiz, birbirimize saygı ve sevgi içerisinde olmamız lazım. Üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirme gibi bir sorumluluğumuzun olması ve görev bilincine sahip olmamız gerekir. Belediyecilikte 8-5 gibi bir çalışma saati olmaz. Herhangi olumsuz bir durumda örneğin su patlağı, dere taşkını, çığ veya benzeri bir sorunda Belediyede görev yapan bir kişi benim mesaim bitmiş ben gidemem mi diyecek. Böyle bir şey söz konusu bile olamaz Onun için bütün personelimizin her an göreve hazır olması gerekir ve sorunlara anında müdahale etmesi gerekir. Çalışan ve alın teri döken personel mutlaka karşılığını alacaktır. Sonuç olarak bu dönemde herkes üzerine düşenin fazlasını yapması gerekir. Şu ana kadar yaptıklarınızı şu andan itibaren katlayarak yapacağınıza inanıyorum. Hepinize saygı ve sevgiler sunuyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr