Salı, 10 Eylül 2019 20:12

Kaymakam Çeçen’den Başkan Şeylan’a İade-i Ziyaret

Çatak’ın yeni Kaymakamı Ekrem Çeçen, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Ekrem Çeçen iade-i ziyareti kapsamında gerçekleştirdiği belediye ziyaretinde Sıcak bir sohbet havasında geçen görüşme esnasında İlçeye ait konular üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Çatak için arzu edilen projelerin hayata geçirilmesinde ilçenin bir bütün olarak sorunları sahiplenmesi ve çözüm odaklı hareket edebilmesi adına Kaymakamlık ve Belediye işbirliğinin önemli olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı ile sık sık bir araya geleceklerini vurgulayan İlçe Kaymakamı Ekrem Çeçen ise; Çatak,  doğayla iç içe, hareketli, huzurlu bir ilçe olduğunu ve çok beğendiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Şeylan, olumlu yaklaşımı ve ziyaretlerinden dolayı İlçe Kaymakamı Ekrem Çeçen’e teşekkür etti.