×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Salı, 14 Aralık 2021 16:20

Başkan Şeylan Yeni Yol Açma Çalışmasını Yerinde İnceledi

Çatak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yeni yol açma, dolgu ve stabilize çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bahçelievler Mahallesi Bahçıvan Sokak'ta araç ile ulaşım konusunda uzun zamandır çözüme kavuşmasını bekleyen mahalle yolu çalışmaları Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’ın girişimleri ve arsa sahipleri ile görüşmesi sonucunda başladı. Yeni yol açma, kazı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Abdurrahman Şeylan yapılan çalışmalar hakkında Belediye Harita Mühendisi Mustafa Kaplan’dan detaylı bilgi alıp vatandaşlar ile sohbet etti.

Belediye Başkanı Şeylan konu ile ilgili yapığı açıklamada;

“Bahçelievler Mahalle Muhtarı İrfan Bozdemir ve mahalle sakinleri tarafından bize yeni yol talebi geldi. 25 hane bulunan sokağımızda ikamet eden vatandaşlarımız yıllardır evlerine araç yolu olmaması nedeniyle patika yoldan eşyalarını taşımak zorunda kalıyorlardı. Çok büyük sıkıntılar çekildi. Sokağımızda arsası bulunan vatandaşlarımız ile görüşerek yol yapım çalışmalarına başladık. Yeni yolumuzun uzunluğu 600m, genişliği 3,5 metre olacak. 65metre uzunluğunda istinat duvarı yapıldıktan sonra mekanik ve stabilize dolgusunu yapıp kilitli parke taşı yapacağız. Yapılan çalışmaların ardından Bahçelievler Mahallesi Bahçıvan Sokak’ta yol problemi ortadan kalkacak ve sokak sakinleri yeni yollarına kavuşmuş olacaklar. Tüm vatandaşlarımızın taleplerini imkânlarımız dâhilinde büyük bir hızla gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr