×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Pazar, 29 Ağustos 2021 20:43

Başkan Şeylan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos’ta zaferle taçlandırılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin Türk tarihinin dönüm noktalarından birini teşkil eden şanlı bir zafer olduğunu söyledi.

Başkan Şeylan,  “Ordu millet bütünleşmesiyle yürütülen Kurtuluş Savaşı’nda Türk Ulusunun tek vücut olarak eşine az rastlanır bir direniş gösterdiğini, Kurtuluş Savaşı’yla kadın-erkek, genç-yaşlı tüm fertleriyle hep birlikte bağımsızlığından asla ödün vermeyeceğini kanıtlayan milletimiz, Bugün de ülkemizin her köşesinde refah ve huzur ikliminin hâkim olması için milletçe birbirimize kenetleniyor; istiklalimizi, cumhuriyetimizi ve demokrasimizi tehdit eden bütün şer odakları karşısında azim ve kararlılıkla mücadele ediyoruz.

30 Ağustos Zaferi’nin 99. Yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, üzerinde yaşadığımız toprakları kanlarıyla, canlarıyla vatan yapan aziz şehitlerimizi, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr