×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Perşembe, 15 Temmuz 2021 10:20

Başkan Şeylan’dan “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 5. yıldönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

 Yaşanan darbe girişiminin aziz milletimize ve bu topraklara yapılan en büyük ihanet olduğunu hatırlatan Başkan Şeylan,

‘’Milli iradeyi hiçe sayan FETÖ'cü Terör Örgütü mensubu gafiller, büyük Türk Milletinin cesaretini, vatanperverliğini, bağımsızlık aşkını, bayrak ve ezan sevdasını hesaba katmamış ve hak ettikleri cevabı almışlardır. Bu yüce Millet bir kez daha Çanakkale savaşında olduğu gibi Türk, Kürt, Arap, Çerkez, çocuk, genç, yaşlı, kadın, erkek hep birlikte hainlere karşı bir direniş ve diriliş öyküsü yazmıştır. Söz konusu vatan olunca gerisinin teferruat olduğunu 15 Temmuz’da bir kez daha tüm dünyaya gösteren milletimiz, 15 Temmuz gecesi tankların altına yatıp uçaklardan atılan bomba ve mermilere göğsünü siper eden milletimiz istiklalinden ve istikbalinden asla ödün vermeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır.

Yüce Türk Milletinin bir kahramanlık destanı olan 15 Temmuz’un yıl dönümünde, o gece tarih yazan Ülkemizin birliği ve devletimizin bekası için canlarını feda ederek şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. " dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr