×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Salı, 29 Haziran 2021 19:01

Başkan Şeylan Zeril Bölgesindeki Yol Yapım Çalışmasını Yerinde İnceledi

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı Çatak Şantiye Şefi Hüseyin Duman ile birlikte İlçe merkezi ile köyler arasındaki mesafeyi 22 kilometre kısaltacak olan Zeril bölgesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Şeylan’ı gören vatandaşlar araçlarını durdurup Başkan Şeylan’a yapılacak yeni yol sayesinde rahata kavuşacaklarını belirtip, Başkan Şeylan’a ve çalışmalarda katkısı geçen herkese teşekkürlerini sundular.

Başkan Şeylan  “Sırmalı, Dokuzdam, Konalga, Narlı, Sugeldi mahalleleri ile Çatak merkezi arasında şu anda 70 kilometre olan mesafenin 48 kilometreye düşürecek Zeril bölgesindeki yolumuzda genişletme ve stabilize çalışması 4 tane köprü, sağlı sollu 6 bin metre taş duvar, gereken yerlere menfez, çalışması bitti. Son bir köprümüzün yapımı kaldı, İnşallah sıcak asfaltımızı atıp Yolu tamamlayacağız” Dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr