×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Cumartesi, 23 Ocak 2021 17:03

İlçe Merkezindeki Karlar Toplandı

Çatak’ta geçtiğimiz hafta aralıklarla etkisini sürdüren kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Çatak Belediyesi tarafından yürütülen karla mücadele çalışmaları kapsamında, ilçe merkezindeki kar yığınları kamyonlara yüklenip, ilçe dışına taşınıyor.

İlçe merkezindeki kar kalınlığı 70, 80cm’yi bulurken, belediye ekipleri yoları ve kaldırımları açmak için yoğun çalışma başlattı. Ara sokaklardaki karlar önce küçük kepçelerle belirli noktalarda toplanıyor. Ardından da kamyonlara yüklenerek ilçe dışına çıkarılıyor. 

İlçe merkezindeki çalışmaların geceli gündüzlü sürdürüldüğünü belirten Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan,

"Yoğun kar nedeniyle Belediyemiz tüm araç gereç ve personeliyle özverili olarak çalışmaktadır. İlçemizin coğrafyasının elverişsiz olması sebebi ile ara sokaklardan karın taşınması bizim işimizi zorlaştırıyor. Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamını sürdürebilmesi için elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz ve yapacağız da." dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr