Çarşamba, 06 Ocak 2021 15:53

Anadolu Aslanları İşadamları Derneğinden Başkan Şeylan’a Ziyaret

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Van Şube Başkanı Şeref Gültepe ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanımız Abdurrahman Şeylanı Makamında ziyaret etti.

ASKON Başkanı Gültepe, Başkan Şeylan’a yapılan çalışmalar dolayı teşekkür edip, plaket takdim etti.

Başkan Şeylan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Başkanı Şeref Gültepe ve yönetim kurulu üyelerine iyi dilekleri için teşekkür etti.