×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Salı, 01 Aralık 2020 14:47

Kıyıcak Mahallesine Kilitli Parke Taşı ve İstinat Duvarı Yapıldı

Çatak Belediye Başkanlığı tarafından kırsal mahallelere yönelik yaptığı kilitli parke taşı ve istinat duvar çalışması tamamlandı.

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ile birlikte Kıyıcak mahallesinde yapılan parke taşı ve istinat duvarı çalışmalarını inceledikten sonra mahalle sakinleri ile bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi.

Başkan Şeylan, “Parke taşı döşeme çalışmalarımızla istinat duvarı çalışmalarımızı kırsal mahallelerimizi daha yaşanabilir bir hale getiriyoruz. İlçemize eksiksiz hizmet sunabilmek için birçok mahallede ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekibimiz ile çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır.” Dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr