×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Pazartesi, 09 Kasım 2020 18:00

Başkan Şeylan’dan 10 Kasım Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Şeylan mesajında;

“57 yıllık kısa hayatını ülkesine ve milletine adayan, İstiklal Savaşımızın Önderi ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 10 Kasım 1938 yılında aramızdan ayrılışının 82 yıldır hüznünü yaşıyoruz.
 Atatürk; ulusal bağımsızlığımızın, birlik ve beraberliğimizin simgesi, ulusumuzun geleceğini her zaman aydınlatacak bir ışık kaynağıdır.
Atatürk; bizlere tam bağımsız, çağdaş bir devlet ve Cumhuriyet armağan eden, tarihin akışını değiştirerek yaşadığı çağa damgasını vuran, başarıları ile tüm insanlığın saygısını kazanan büyük bir devlet adamıdır.

Cumhuriyetimiz başta olmak üzere elde ettiği bütün başarıları kendi şahsına değil, Yüce Türk Milletine mal eden, milleti için hiç durmadan çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Atatürk, milletimizin kalbinde ebedi bir yer edinmiştir.
Atatürk, her türlü olumsuzluk karşısında azimle mücadele ederek bağımsızlığımızı temin eden ve bizlere Türkiye Cumhuriyeti’ni miras bırakmış bu aziz vatan toprakları üzerinde hür ve onurlu bir şekilde yaşamamızı sağlamıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle Ebediyete intikalinin 82. yıl dönümünde, Kurtuluş Savaşımızın Başkumandanı, Cumhuriyetimizin kurucusu ve bağımsızlığımızın sembolü Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.” Dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr