×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Cuma, 01 May 2020 05:19

Başkan Şeylan'ın 1 Mayıs İşçi Bayramı Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Şeylan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Emeğin ve emek verenlerin dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs, işçi ve emekçi kardeşlerimizin seslerini duyurdukları, birlik ve beraberlik içerisinde hak arayışlarını dile getirdikleri özel bir gün haline gelmiştir. Kuşkusuz ülkemizin kalkınma yolundaki en büyük gücü olan ve alın terleri ile fedakârca çalışan emekçi kardeşlerimiz, çalışma hayatımızı oluşturan yapının en önemli parçalarındandır.

 “İşçiye, alın teri kurumadan ücretini ödeyiniz" diye buyuran peygamberin ümmetiyiz. Başta Belediyemizde çalışan personelimiz olmak üzere, Ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle lokomotif güç oluşturan, tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr