×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Perşembe, 30 Ocak 2020 20:46

Çatak Belediyesi'nin Yardım Tırı Yola Çıktı

Çatak Belediyesi tarafından başlatılan, vatandaşların da destek verdiği yardım kampanyası kapsamında toplanan ihtiyaç malzemelerinden oluşturulan yardım tırı yola çıktı. 

Elazığ’ın Sivrice İlçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Çatak Belediyesi tarafından duyurulan ihtiyaç listesindeki malzemeleri toplamak için vatandaşlar tek yürek oldu. toplanan battaniye, ısıtıcılar, botlar ve montlar, yardım tırına yüklenerek Elazığ'a gitmek üzere yola çıktı.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, "Depremi bizlerde yaşadık biliyoruz. Allah, bize bir daha böyle acılar göstermesin. Tüm Türkiye, kenetlenmiş halde depremzede vatandaşlarımız için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Yardım çağrısında bulunduğumuz andan bu yana destek vererek tek yürek olan Duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyor, yaralı vatandaşlarımıza da geçmiş olsun diyoruz" dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr