Salı, 09 Temmuz 2024 21:02

Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanları İlçemizi Ziyaret Etti

Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Abdullah Zeydan, Neslihan Şedal, Edremit Belediye Eş Başkanı Cemil Komi ve beraberindeki heyet Çatak ilçemizi ziyaret etti.
Çatak İlçe Merkezine 5km mesafede olan Kanispi Şelalesi önünde Belediye Eş Başkanları Reşat Eraslan ve Gülten Baran tarafından karşılanan Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları; Van Büyükşehir Belediyesine bağlı olan birimlerden Çatak İtfaiye Grup Amirliği, VASKİ Çatak İlçe Şefliği ve Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı’na bağlı şantiyeyi ziyaret ettiler.
Eş Başkanlar Zeydan ve Şedal, ziyaret ettikleri birimlerde çalışanlarla bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Yaşanan eksikleri gözden geçiren ve istekleri dinleyen Eş Başkanlar, ilçedeki birimlerin güçlendirilmesi için ilgili daire başkanlarına gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdiler.
Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmenin ardından Eş Başkanımız Reşat Eraslan ve Gülten Baran, nazik ziyaretlerinden ve vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr