Cuma, 28 Haziran 2024 20:54

Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclisi Üyeleri Çatak'ta

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Neslihan Şedal ve 13 ilçenin kadın Eşbaşkanları ile belediyelerin meclis üyeleri Van’ın Çatak ilçesinde bir araya geldi.

Çatak Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclisi üyeleri toplantısına gelen Eşbaşkanlar ve meclis üyelerini, ilçe merkezine Beş kilometre uzaklıkta bulunan Kanispi Şelalesi’nde Çatak Belediye Eşbaşkanları Gülten Baran ve Reşat Eraslan karşıladı. Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Neslihan Şedal ve Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclisi üyeleri, Kanispi Şelalesinde piknik yapan vatandaşlar ile sohbet ederek, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Buradan ilçe merkezine geçen Eşbaşkan Şedal ve beraberindekiler ilçe esnafını ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar ve bol kazançlar diledi.

Esnaf Ziyaretinin ardından Çatak Belediyesi’ne geçen Neslihan Şedal, Gülten Baran ve beraberindekiler, toplantı salonunda toplantı yaptılar. Toplantıda kent genelinde kadınlarla ilgili yapılan ve planlanan çalışmalar konuşulurken, bu noktada yaşanan sorunlar masaya yatırıldı. Çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Buradaki toplantının ardından VASKİ Çatak Atıksu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulunan Eşbaşkanlar Neslihan Şedal, Gülten Baran ve beraberindekiler tesisi gezerek yetkili personellerden işleyiş hakkında bilgi aldılar. Çalışanlara işlerinde kolaylıklar diledikten sonra ilçeden ayrıldılar.

Çatak Belediye Eşbaşkanı Gülten Baran’ın ev sahipliğini üstlendiği Kadın Meclisi toplantısına Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Neslihan Şedal’ın yanı sıra Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Van İl Eşbaşkanı Gülşen Kurt, Tuşba Belediye Eş Başkanı Hanım Akkoş, Edremit Belediye Eşbaşkanı Rabia Başak Koç,  Muradiye Belediye Eşbaşkanı Hediye Sayıner, Çaldıran Belediye Eşbaşkanı Hatice Atabay Gündoğdu, Bahçesaray Belediye Eşbaşkanı Nebahat Benek ile Tevgera Jinen Azad (TJA) üyeleri ve kadın belediye meclis üyeleri katıldı.

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr