Salı, 04 Haziran 2024 08:02

Çatak İlçe Genelinde Asfalt Yama Çalışması Başladı

Van Büyükşehir Belediyesi’ne ve Çatak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde yıpranmış ve zarar görmüş yollarda onarım ve asfalt yama çalışmalarına başladı.

Van Büyükşehir Belediyesi’ne ve Çatak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, İlçenin merkez mahallerden olan Cumhuriyet Mahallesi, Adnan Menderes Mahallesi ve Bahçelievler Mahallerinde ana yollarda ve caddelerde asfalt yama çalışması yaptı.

Belediye Eş Başkanları Reşat Eraslan ve Gülten Baran, ilçe merkezindeki Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesinde devam eden asfalt yama çalışmalarını yerinde incelediler. Yapılan incelemelerin ardından çalışmalar hakkında bilgi veren Çatak Belediye Eş Başkanları Reşat Eraslan ve Gülten Baran,

“Vatandaşların talepleri doğrultusunda ana yollar ve caddelerde meydana gelen çukurlar trafik konforunu rahatsız ederken, aynı zamanda sürücülere zor anlar yaşatıyordu. Halkımızın hayatını kolaylaştırmak ve sürücülere konforlu bir yolculuk sağlamak amacıyla Van Büyükşehir Belediyesi ve Çatak Belediyesi Fen İşleri ekiplerimizin ortak çalışmaları sonucunda asfalt yama çalışmalarına start verdik. Yaz dönemi programımız dâhilinde asfalt yama çalışmalarımızı sürdürerek, sezon sonuna kadar yoğun bir çalışma sergileyeceğiz. Asfalt yama çalışmalarımız ilçemiz genelinde mahalle ve sokaklarımızda devam edecek. Büyükşehir Belediye Eş Başkanlarımıza, Yol Yapım Bakım Ve Onarım Daire Başkanına ilçemize vermiş oldukları desteklerden ve Asfalt yama ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın mutlu, huzurlu ve konforlu bir şekilde yaşaması için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.” İfadelerini kullandılar.

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr