Cuma, 31 May 2024 19:47

Eş Başkanlar Esnafı Ziyaret Ederek Kaldırım İşgaline Karşı Uyarılarda Bulundu

Çatak Belediye Eş Başkanları Reşat Eraslan, Gülten Baran esnaf ziyareti yaparak, kaldırım işgalinde bulunan esnaflara uyarılarda bulundular.
Belediye Eş Başkanları Reşat Eraslan, Gülten Baran’a DEM Parti İlçe Eş Başkanı Tayyip Balka ve belediye meclis üyeleri, Adnan Menderes Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret ettiler. Esnaf ve vatandaşlar tarafından sıcak karşılanan Eş Başkanlar, onlarla sohbet ederek, taleplerini dinleyip işlerinde kolaylıklar ve kazançlar dilediler.
Çarşı merkezinde bulunan esnafların taleplerini dinleyen Eş Başkanlar özellikle İş yerlerinin önünde sebze, meyve ve çeşitli eşyaları kaldırımlara bırakarak kaldırım işgaline sebep olan esnaflarla birebir görüşerek söz konusu kaldırımlara bırakılan eşyaların kaldırılmasını gerektiğini belirlenen kurallara uyulması konusunda gerekli uyarılarda bulundular. Kaldırım işgalinin önüne geçilmesi için zabıtaların önümüzdeki hafta cezai işlem yapacaklarını dile getirdiler.
Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan Belediye Eş başkanları, Tebrik ziyaretleri ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelemek zorunda kaldığımız esnaflarımızı ziyaret ettik. Kendilerine vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ederek taleplerini dinledik sohbet ettik. Vatandaşlarımız tarafından belediyemize en çok iletilen şikâyet ve sitem kaldırımların işgali oldu. Bizde esnaflarımıza kaldırımların işgali ile ilgili bilgilendirme yaptık. Kaldırım üzerinde bırakılan malzemeler vatandaşlarımızı mağdur ediyor. Esnaflarımızdan bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz” dediler.

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr