Pazartesi, 06 May 2024 21:11

Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanlarından Çatak’a Ziyaret

Van Büyükşehir Belediye Eş başkanları Neslihan Şedal, Abdullah Zeydan ile DEM Parti Van Milletvekili Mahmut Dindar ve beraberindeki heyet ilçemizi ziyaret etti.

İlçe ziyaretleri kapsamında ilçemize gelen Eş başkanlar ve beraberindeki heyet, Belediye Eş Başkanlarımız Reşat Eraslan ve Gülten Baran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Yerel seçimlerde göstermiş oldukları başarılarından dolayı tebrik etti.

Ziyarette konuşan Eş başkan Neslihan Şedal, buradaki çalışma ve özverilerinden dolayı Çatak halkına teşekkür ederek, “Zor zamanlardan geçtik. Arkadaşlarımız her mahallemizde her evimizi ziyaret ederek, ciddi bir çalışma ortaya koydular. Bundan dolayı da sizleri tebrik ediyoruz. Bizler inanıyoruz ki burada çok güzel çalışmalar yapılacak. Özellikle kadınlarımıza yönelik güzel şeyler ortaya konulacak. Sizlere tekrardan teşekkür ediyor ve sizleri kutluyoruz. Artık çalışma zamanıdır. Güzel çalışmalar ortaya koyacağımıza inanıyoruz” dedi. DEM Parti Van Milletvekili Mahmut Dindar da Yapılan özverili çalışmalarından dolayı herkese teşekkür ederek, “Gerek Çatak, Bahçesaray gerekse Gevaş zorlu süreçlerden geçti. Halkımızla birlikte zorlu bir mücadeleyi geride bıraktık. Bundan da büyük bir başarı sağladık. 13 ilçemiz ve Büyükşehir Belediyemizi aldık. Bundan sonra halkımız bizlerden hizmet bekliyor. Büyükşehir Belediyemizle birlikte şehrimiz halkımıza büyük hizmetler yapacağız. Partimiz adına tekrar sizleri ve Çatak Eş başkanlarımızı tebrik ediyoruz. Başarılar diliyoruz.” Şeklinde konuştu.

Çatak Belediye Eş başkanları Reşat Eraslan ve Gülten Baran ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Seçim sürecindeki güzel bir çalışma ortaya koyduk. Ve güzel bir sonuç elde ettik. Bundan sonra da elbirliği ile halkımıza hizmet edeceğiz. Sizlerin her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz. İlçemize tekrar hoş geldiniz. Ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Hepinize teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Çatak Belediyesi ziyaretinin ardından Belediye Eş başkanlarımız Van Büyükşehir Belediyesi Eş başkanları ve beraberindeki heyet ile ilçemiz esnaf ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledikten sonra ilçemizden ayrıldı.

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr