Pazartesi, 06 May 2024 19:45

İş Adamlarından Eş Başkanlara Hayırlı Olsun Ziyareti

Yerel seçimlerde seçilen Eş Başkanlar Eraslan ve Baran’a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

İşadamları Rıza Bayram, Cemal Bayram, İhsan Ünat ve Şeref Ünat, Eş başkanlarımız, Reşat Eraslan ve Gülten Baran’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni dönem çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eş Başkanlar Eraslan ve Baran İş adamları Bayram ve Ünat ailelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ettiler.

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr