Pazartesi, 06 May 2024 19:05

Mayıs ayı Belediye Meclis toplantısı yapıldı

Çatak Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı, Belediye Eş Başkanları Reşat Eraslan ve Gülten Baran başkanlığında yapıldı.

Çatak Belediye Meclisi, gündem maddelerini görüşüp, karara bağlamak üzere Belediye Meclis Toplantı Salonunda bir araya geldi. Belediye Meclis toplantı salonunda yapılan Mayıs ayı meclis toplantısı, yapılan yoklamanın ardından meclis üyelerine verilen önergelerin görüşülmesi ile devam etti. Ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Mayıs – 2024 ayı Belediye Meclisi toplantısında; 12 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Gündem Maddeleri

• Açılış ve yoklamanın alınması
  • Meclis üyeleri tarafından verilen önergelerin görüşülmesi
  • Belediyemizin 2023 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi