Salı, 16 Nisan 2024 16:46

Sözveren Eski Mahalle Muhtarından Eş Başkanlar Eraslan ve Baran’a Hayırlı olsun Ziyareti

Eski Sözveren Mahalle Muhtarı Nihat İnan, Yerel seçimlerde Belediye Eş Başkanları seçilen Reşat Eraslan ve Gülten Baran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Daha önceki dönmelerde Sözveren Mahalle Muhtarı olan İnan ve beraberindekiler Eş Başkanlar Eraslan Ve Baran’ı Başkanlık makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni dönem çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Eş Başkanları Reşat Eraslan ve Gülten Baran,” Eski Mahalle Muhtarı İnan ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hiçbir vatandaşımızı ayırt etmeden eşit ve adaletli bir hizmet anlayışımız olacak ”dedi.

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr