Pazartesi, 15 Nisan 2024 21:31

Merkez Mahalle Muhtarlarından Eş Başkanlar Eraslan ve Baran’a Hayırlı olsun Ziyareti

Cumhuriyet, Bahçelievler, Selçuklu, Toyga, Sözveren ve Hacıosman Mahalle Muhtarları, Yerel seçimlerde Belediye Eş Başkanları seçilen Reşat Eraslan ve Gülten Baran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bahçelievler Mahalle Muhtarı İrfan Bozdemir, Selçuklu Mahalle Muhtarı Haşim Süsan, Toyga Mahalle Muhtarı İbrahim Şavan Sözveren Mahalle Muhtarı Zahir İnan ve Hacıosman Mahalle Muhtarı Selahattin Eraslan, Eş Başkanlar Eraslan Ve Baran’ı Başkanlık makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni dönem çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Eş Başkanları Reşat Eraslan ve Gülten Baran,” Mahalle Muhtarları Eraslan, Bozdemir, Süsan, Şavan, İnan ve Eraslan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hiçbir vatandaşımızı ayırt etmeden eşit ve adaletli bir hizmet anlayışımız olacak ”dedi.

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr