Pazartesi, 15 Nisan 2024 21:14

Ağaçlık ve Teknecik Mahalle Muhtarlarından Eş Başkanlar Eraslan ve Baran’a Hayırlı olsun Ziyareti

Ağaçlık ve Teknecik Mahalle Muhtarları, Yerel seçimlerde Belediye Eş Başkanları seçilen Reşat Eraslan ve Gülten Baran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ağaçlık Mahalle Muhtarı Salih Kalaç ve Teknecik Mahalle Muhtarı Mustafa Abukan, Eş Başkanlar Eraslan Ve Baran’ı Başkanlık makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni dönem çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Eş Başkanları Reşat Eraslan ve Gülten Baran,” Mahalle Muhtarları Kalaç ve Abukan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hiçbir vatandaşımızı ayırt etmeden eşit ve adaletli bir hizmet anlayışımız olacak ”dedi.

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr