Perşembe, 11 Ocak 2024 09:58

Başkan Seylan’dan Regaip Kandili Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Şeylan mesajında;

“Bereket ve maneviyat mevsimi olan Mübarek Üç Aylara girmiş bulunmaktayız. Allah’ın rahmetinin üzerimize manevi bir sağanak gibi yağdığı, lütuf ve kereminin bizleri kuşattığı, Mübarek Üç Ayların manevi ikliminin ilk esintisi Regaib Kandilini idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Bu gece, yapılan duaların Yüce Mevla’ya sunulduğu ve onun rahmetinden af ve mağfiret dilenildiği, barış ve kardeşlik duygularının pekiştirildiği umut, huzur ve adeta bir müjde gecesidir.
Bu mübarek gün ve geceleri fırsat bilerek elimizi ve gönlümüzü herkese açmalı, kardeşlik hislerimizi güçlendirmeli, birlik ve beraberliğimizi korumak için çaba harcamalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Çatak’lı hemşerilerimiz olmak üzere, Ülkemiz ve İslam âleminin Regaip Kandil’ini ve Mübarek Üç Aylarını tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, Ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum”. Dedi.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr