Perşembe, 21 Aralık 2023 17:02

Kaymakam Sakarya ve Başkan Şeylan’dan Askeri Üs Bölgesine Ziyaret

Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya ve Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Belbuka Askeri Üs Bölgesini ziyaret ederek, görev yapan güvenlik güçleriyle bir araya geldi.

İlçe genelindeki karakol ve güvenlik noktalarına sık sık ziyaretler gerçekleştiren Kaymakam Sakarya ve Başkan Şeylan ilçe merkezine 40 kilometre uzaklıkta bulunan Belbuka Askeri Üs Bölgesini ziyaret etti. Kaymakam Sakarya, Üs bölgesinde incelemelerde bulunduktan sonra İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Gülali Çendik’ten bölgedeki son durum ile ilgili bilgi aldı.  Kaymakam Sakarya ve Başkan Şeylan üs bölgesindeki görevli jandarma ve güvenlik korucuları ile sohbet ederek görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diledikten sonra üs bölgesinden ayrıldı.

Belbuka Üs Bölgesi ziyaretinde Kaymakam Sakarya ve Başkan Şeylan’a, İlçe Jandarma Komutanı Gülali Çendik ve İlçe Emniyet Amiri Ünal Tanış eşlik etti.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr