Cuma, 24 Kasım 2023 07:11

Başkan Şeylan’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Başkan Şeylan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın bedensel, zihinsel, duygusal, sosyal ve toplumsal açıdan gelişiminin anne ve babalarından sonra en büyük destekleyicileri öğretmenlerimizdir. Dünyanın en kutsal mesleklerinden biri olan öğretmenlik fedakârlık isteyen ancak sevgi ve sabır ile yürütülebilecek bir meslektir.

Öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza, gelişmiş ve aydınlık bir Türkiye hedefinde, milli ve manevi değerlerimizi, doğru insan ve vatandaş olmayı, Cumhuriyet değerlerini, vatan ve millet sevgisini öğreten, çağın gerektirdiği bilgi düzeyine ulaştıran en büyük ışığımızdır.

İlim ve irfanı, bilgi ve teknolojiyi genç beyinlere işleyip, onları geleceğe hazırlama konusunda her türlü fedakârlığa katlanan öğretmenlerimiz, toplumun tüm bireylerine yol gösteren birer rehberdir, ayrıca her çeşit mesleğin bireylere kazandırılması da öğretmenlerimizin çalışması sonucudur.

Her zaman, her koşulda bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması aşamasında çok önemli bir role sahip olan öğretmenlerimiz, geçmişte olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin ve başarının anahtarı durumundadırlar.

Bu duygu ve düşüncelerle, bizlerin yetişmesinde büyük emeği olan tüm öğretmenlerimizin gününü en samimi duygularla tebrik ediyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ebediyete irtihal etmiş ve hain terör saldırıları sonucu şehit düşen öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, hayatta olanlara sağlık ve mutluluklar diliyorum”. Dedi.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr