Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı
Başkan Şeylan mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişini 85. yıl dönümünde saygıyla yâd ediyorum.
10 Kasım sadece Türk Milleti olarak bizlerin değil tüm Dünya’nın Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla yâd ettiği bir gündür. Ölümü bizleri derinden sarstığı gibi tüm dünyayı da üzmüştür.
Bizler çok şanslıyız ki tüm dünyanın sevip saydığı bir lidere sahibiz. Çökmüş bir imparatorluktan yeni bir devlet kurup gelecek kuşaklar için sağlam temeller atmaya uğraşan bir kahramanın milletiyiz. Kurduğu yeni devleti Cumhuriyetle taçlandırıp bizlere bunu miras olarak bırakmıştır. Bizler geçmişte olduğu gibi bugün de bu mirasa gözümüz gibi bakmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 85. yıldönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, yükselen Cumhuriyetimizin çatısı altında hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum”. Dedi