Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ile birlikte Mevlid Kandili münasebeti ile esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
Adnanmenderes ve Cumhuriyet Mahallelerinde bulunan esnafları tek tek dolaşarak esnafın ve vatandaşların kandilini kutlayan Başkan Şeylan, esnaflar ile sohbet edip taleplerini dinledi.
Kandillerin birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğini vurgulayan Başkan Şeylan açıklamasında;
“Bilindiği gibi Peygamber Efendimizin dünyaya teşrifleri olan Mevlid Kandili’ne bütün İslam âlemi olarak hep birlikte girmiş bulunmaktayız. Bu hayırlı günde bizde AK Parti İlçe Başkanımız ile birlikte ilçemizdeki esnaflarımızı ziyaret ettik ve sokakta karşılaştığımız vatandaşlarımızın Mevlid Kandili’ni kutladık. Esnaflarımıza hayırlı ve bereketli işler temennisinde bulunduk. Cenab-ı Allah’ın rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu günün öncelikle Doğa Harikası Çatak’ımıza, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini niyaz ediyor, vatandaşlarımızın Mevlid Kandillerini kutluyorum” şeklinde konuştu.