×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Perşembe, 12 Ocak 2023 18:16

Kaymakam Sakarya ve Başkan Şeylan’dan Babur Ailesine Taziye Ziyareti

Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya ve Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Hakkın Rahmetine Kavuşan önceki dönem AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur ve SYDV Müdürü Aydın Babur’un Anneleri Merhume Cemile Babur'un ailesi ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulundular.
Taziye ziyaretinde Kaymakam Sakarya ve Başkan Şeylan’a, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım, İlçe Emniyet Amiri Emre Altuntop, Müftü Abdullah Uzel, Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yalçın, kamu görevlileri ve Belediye çalışanları eşlik etti.
Kaymakam Sakarya, Başkan Şeylan ve beraberindekiler, Van’da Geçirdiği Kalp krizi nedeniyle hakkın rahmetine kavuşan merhume Cemile Babur için Çatak Merkez Taziye Evine giderek Önceki dönem AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, SYDV Müdürü Aydın Babur ve yakınlarıyla bir araya geldi.

Babur Ailesinin acılarına ortak olmak için taziye ziyaretinde bulunduklarını olduklarını belirten Başkan Şeylan,
"Bizler birer aileyiz sizlerin acısı bizlerin acısıdır. Merhume Cemile Annemizin dünya yolculuğu sona ermiş. Umuyorum okunan Kuran'ı Kerim'ler ruhuna varır. İnşallah Rabbim günahlarını affeder ona cennet kapılarını açar. Merhumeye Allahtan Rahmet, acılı ailesine ve akrabalarına sabırlar diliyorum." Dedi.
Taziye dilekleri için memnuniyetlerini dile getiren Önceki dönem AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur;
"İlçe Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, kurum amirleri ve kurum çalışanları ayağınıza yüreğinize sağlık. Bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmadınız. Acımıza ortak oldunuz. Allah hepinizden razı olsun." Dedi.
İlçe Müftüsü Abdullah Uzel tarafından okunan duaların ardından taziye ziyareti sona erdi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr