Pazartesi, 02 Ocak 2023 20:02

Ocak Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Çatak Belediyesi Ocak ayı Meclis olağan toplantısı, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, başkanlığında yapıldı.

Belediye konferans salonunda yapılan Ocak ayı meclis toplantısı, Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’ın meclis üyelerinin yeni yılını kutlamasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Ocak – 2023 ayı Belediye Meclisi toplantısında; 15 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı

Başkan Şeylan, katılımlarından dolayı belediye meclis üyelerine teşekkür ederek, alınacak kararların hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

2023 Ocak ayı meclis toplantısında görüşülen konular;

1- Açılış ve yoklamanın alınması.

2- Meclis üyeleri tarafından verilen önergelerin görüşülmesi.

3- 2022 Mali Yılı Denetim Komisyonunun oluşturulması.

4- Meclis üyelerinin huzur haklarının belirlenmesi.

5- 2023 Mali yılı içerisinde Belediye Başkanı ve meclis üyelerinin yurt dışında yapılacak olan etkinlik ve faaliyetlere katılmaları için yetki verilmesi.

6- Belediyemiz bünyesinde çalışan zabıta personellerinin fazla mesailerinin ödenmesi için karar alınması.

7- İl Sağlık Müdürlüğünün Görentaş Mahallesinde yapımı planlanan Aile Sağlığı Merkezi yatırımı için arsa tahsis talebinin görüşülmesi.

8- İmar ve Bayındırlık Komisyonu çalışma raporunun görüşülmesi.

9- Çevre ve sağlık Komisyonu çalışma raporunun görüşülmesi.

10- Kadın Komisyonu çalışma raporunun görüşülmesi.

11- Kültür ve Turizm Komisyonu çalışma raporunun görüşülmesi.

12- Gençlik ve Spor Komisyonu çalışma raporunun görüşülmesi.

13- Plan ve Bütçe Komisyonu çalışma raporunun görüşülmesi.

14- Eğitim Komisyonu çalışma raporunun görüşülmesi.

15- Gıda Tarım ve Hayvancılık Komisyonu çalışma raporunun görüşülmesi.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr