Pazartesi, 05 Aralık 2022 16:52

Başkan Şeylan’dan Başhekim Ertan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Çatak Devlet Hastanesi Başhekimliği ‘ne atanan Uzm. Dr. Ali Ertan'ı makamında ziyaret edip hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Çatak Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Uzm. Dr. Ali Ertan’a "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirerek, yeni görevinin kendisine ve Çatak’a hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başhekim Uzm. Dr. Ali Ertan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Başkan Şeylan’a teşekkür etti. Devlet Hastanesi ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi verip eksikler hakkında talepte bulundu.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr