Cumartesi, 03 Aralık 2022 08:27

Başkan Şeylan’dan “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Başkan Şeylan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Her sağlıklı insan bir engelli adayıdır. Engelli vatandaşlarımıza destek olmak, hizmetlerinde bulunmak her şeyden önce bir gönül işidir. Dolayısıyla engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını doğru tespit etmek, seslerini daha çok duymak, sorunlarına kalıcı çözümler üretmek, toplumsal bağlarımızı kuvvetlendirmek ve gönül köprüleri tesis etmek adına son derece önem arz etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün, engelli kardeşlerimiz ile ilgili toplumsal farkındalığın artmasına, onların hayatlarını kolaylaştıracak yeni adımlar atılmasına vesile olmasını diliyorum. Tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam getirmesini diliyorum”. Dedi.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr