Perşembe, 24 Kasım 2022 19:37

Çatak’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

İlçemizde  "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla kutlama programı düzenlendi. İlk olarak sabah saatlerinde Hükümet Konağı Bahçesindeki Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdul Kadir tarafından çelenk bırakıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden anma töreni Şehit Talha Musap Selçuk Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda devam etti.

Kutlama programında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Sancaklı yaptı, program okunan şiirler, dans gösterileri, oratoryo gösterisi, müzik dinletisi Adaylığı kaldırılan öğretmenlerin yemin törenleri ile devam etti. Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Programa katılan öğretmenlere tek tek çiçek vererek öğretmenler gününü kutladıktan sonra program sona erdi.

Düzenlenen kutlama programına İlçe Kaymakamı Sercan Sakarya, Eşi Duygu Sakarya, Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler Siyasi Parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr