Çarşamba, 09 Kasım 2022 17:54

Başkan Şeylan'dan Halk Eğitim Müdürü'ne Hayırlı Olsun Ziyareti

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Çatak İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevine atanan Ercüment Bozdemir'i makamında ziyaret etti.

Başkan Şeylan, Halk Eğitim Müdürü Bozdemir'e hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi. Müdür Bozdemir’e İlçeye Özgü Şehzade Kelebeği tablosu hediye etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getiren Halk Eğitim Müdürü Ercüment Bozdemir, nazik ziyaretinden ötürü Başkan Şeylan’a teşekkür ederek, Halk Eğitim bünyesinde açılan Ahşap ve ceviz oymacılığı kursunda kursiyerler tarafından yapılan Saat hediye etti.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr