Çarşamba, 09 Kasım 2022 17:52

Başkan Şeylan'dan PTT Müdürü Baybure’ye Ziyaret

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aysun Kamaç ile birlikte, kurumlar arası işbirliği ve iyi diyalog geliştirme kapsamında Çatak PTT Müdürlüğünü ziyaret etti.

Başkan Şeylan, ve beraberindekiler Müdür Baybure’yi makamında ziyaret ederek Belediye çalışmaları ve ilçe hakkında sohbet ederek işlerinde kolaylıklar diledi.

Müdür Baybure, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Şeylan ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden ötürü şahsım ve PTT ailesi olarak teşekkür ediyorum dedi.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr