Çarşamba, 09 Kasım 2022 17:31

Başkan Şeylan'dan Mal Müdürü Selçuk’a Ziyaret

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aysun Kamaç ile birlikte, kurumlar arası işbirliği ve iyi diyalog geliştirme kapsamında Çatak İlçe Mal Müdürlüğünü ziyaret etti.

Başkan Şeylan, ve beraberindekiler Müdür Selçuk’u makamında ziyaret ederek Belediye çalışmaları ve ilçe hakkında sohbet ederek işlerinde kolaylıklar diledi.

Müdür Selçuk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Şeylan ve beraberindekilere teşekkür etti.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr