Çarşamba, 02 Kasım 2022 19:18

Kilit Parke Taşı Çalışmaları Devam Ediyor

Çatak Belediyesi tarafından cadde ve sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yürütülen kilitli parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kilit Parke çalışmalarını yerinde İnceleyen Başkan Şeylan; Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Ekiplerimizce yürütülen çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile ilçemiz daha modern bir hale kavuşacak. Ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalar doğrultusunda Onağıl, Alacayer, Bahçelievler ve Görentaş Mahallelerinde parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı. Karşıyaka,Narlı ve Sugeldi mahallelerinde ise kilit parke çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın refahı için yaptığımız çalışmalara planlarımız doğrultusunda devam ediyoruz. Çalışmaların ihtiyaçlar doğrultusunda devam edecek dedi.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr