Pazartesi, 17 Ekim 2022 17:54

Çatak Belediyesinden Öğrencilere 1500 TL Maddi Destek

Çatak Belediyesi üniversite öğrencilerine yıllık 1.500 TL maddi yardım desteğinde bulundu.

Çatak Belediyesi,  2022-2023 eğitim ve öğretim yılında, ihtiyaç sahibi olan ve Çatak sınırları içerisinde ikamet eden üniversitede örgün eğitim gören gençlere, eğitime destek amaçlı 1.500 TL nakdi destek sağladı.

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, “Bizim en büyük umudumuz, en büyük servetimiz gençlerimizdir. Gençlerimizin üniversiteye yerleşme konusunda başarı grafiğini her geçen gün yükseldiğini görmekten büyük gurur duyuyoruz.  Çatak Belediyesi olarak gençlerimize destek olmak, yanlarında olduğumuzu göstermek, moral ve motivasyonları yüksek tutmak için destek programı başlattık. Belediyemize başvuru yapan tüm üniversite öğrencilerimize 1500 TL nakdi destek sağladık. Güzel günlerde harcasınlar. Ekim ayının sonuna kadar öğrencilerimizin hesap numaralarına destek miktarını yatırmış olacağız. Dün olduğu gibi bugün ve yarında burada olduğum sürece öğrencilerimizin gençlerimizin yanında olmaya devam edecek, sosyal belediyeciliğin, gönül belediyeciliğini devam ettireceğiz" açıklamalarında bulundu.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr